Белорусы Москвы
Белорусы Москвы
Для кого этот сайт?
Для нас, белорусов, находящихся в Москве.
Мясо по-осеннему
Главная > Белорусская Кухня > Мясо по-осеннему

МЯСО ПО-ОСЕННЕМУ

  • 500 г говядины (мякоть),
  • 2 ст. ложки внутреннего свиного сала,
  • 2-3 яблока,
  • 1 луковица,
  • 1 морковь,
  • соль,
  • перец.

Приготовленное мясо нарезать небольшими кусочками, сложить в жаровню, перекладывая дольками яблок, поджаренными луком и морковью. Добавить соль, перец, влить бульон или воду и тушить до готовности.

Подать «мясо по-осеннему» к столу.

 

МЯСА ПА-АСЕННЯМУ

  • 500 г ялавічыны (мякаць),
  • 2 ст. лыжкі здору,
  • 2-3 яблыкі,
  • 1 цыбуліна,
  • 1 морква,
  • соль,
  • перац.

Падрыхтаванае мяса нарэзаць невялікімі кавалкамі, скласці ў жароўню, перакладаючы скрылькамі яблыкаў, падсмажанымі цыбуляй і морквай. Дадаць соль, перац, уліць булён або ваду і тушыць да гатоўнасці.