Белорусы Москвы
Белорусы Москвы
Для кого этот сайт?
Для нас, белорусов, находящихся в Москве.
Битки по-белорусски
Главная > Белорусская Кухня > Битки по-белорусски

БИТКИ ПО-БЕЛОРУССКИ

  • 500 г говядины,
  • 1 луковица,
  • 1 яйцо,
  • 7,5 ст. ложки топлёного масла,
  • соль,
  • перец.

Промытое мясо без плёнок пропустить через мясорубку с крупной решеткой, добавить мелко порубленный лук, яйцо, соль, перец, перемешать. Сделать битки и поджарить их на топленом масле.

Подать битки с вареным картофелем и маринованными грибами.

 

БІТКІ ПА-БЕЛАРУСКУ

  • 500 г ялавічыны,
  • 1 цыбуліна,
  • 1 яйка,
  • 7,5 ст. лыжкі топленага масла,
  • соль,
  • перац.

Прамытае без плевак мяса прапусціць через мясарубку з буйной рашоткай, дадаць дробна пасечаную цыбулю, яйка, соль, перац, перамяшаць. Сфармаваць біткі і падсмажыць іх на топленым масле.

Падаць бiткi з варанай бульбай і марынаванымі грыбамі.