БИТКИ ПО-БЕЛОРУССКИ
- 500 г говядины,
- 1 луковица,
- 1 яйцо,
- 7,5 ст. ложки топлёного масла,
- соль,
- перец.
Промытое мясо без плёнок пропустить через мясорубку с крупной решеткой, добавить мелко порубленный лук, яйцо, соль, перец, перемешать. Сделать битки и поджарить их на топленом масле.
Подать битки с вареным картофелем и маринованными грибами.
БІТКІ ПА-БЕЛАРУСКУ
- 500 г ялавічыны,
- 1 цыбуліна,
- 1 яйка,
- 7,5 ст. лыжкі топленага масла,
- соль,
- перац.
Прамытае без плевак мяса прапусціць через мясарубку з буйной рашоткай, дадаць дробна пасечаную цыбулю, яйка, соль, перац, перамяшаць. Сфармаваць біткі і падсмажыць іх на топленым масле.
Падаць бiткi з варанай бульбай і марынаванымі грыбамі.