Белорусы Москвы
Белорусы Москвы
Для кого этот сайт?
Для нас, белорусов, находящихся в Москве.
Колбаса из печени
Главная > Белорусская Кухня > Колбаса из печени

КОЛБАСА ИЗ ПЕЧЕНИ

  • 600 г печени,
  • 100 г сала,
  • 2 луковицы,
  • 25 см свиной кишки,
  • 1 ст. ложка жира,
  • соль.

Приготовленную печень и сало нарезать мелкими кубиками, добавить покрошенный лук, соль, перемешать. Этим фаршем наполнить предварительно промытую кишку. Колбасу отварить, а затем обжарить на жире.

Подать «колбасу из печени» с вареным картофелем и солеными огурцами.

 

КАЎБАСА З ПЕЧАНІ

  • 600 г печані,
  • 100 г сала,
  • 2 цыбуліны,
  • 25 см свіной кішкі,
  • 1 ст. лыжка тлушчу,
  • соль.

Падрыхтаваную печань і сала нарэзаць дробнымі кубікамі, дадаць пакрышаную цыбулю, соль, перамяшаць. Гэтым фаршам напоўніць старанна прамытую кішку. Каўбасу адварыць, а затым абсмажыць на тлушчы.

Падаць «каўбасу з печанi» з варанай бульбай і салёнымі агуркамі.