Белорусы Москвы
Белорусы Москвы
Для кого этот сайт?
Для нас, белорусов, находящихся в Москве.
Свинина аппетитная
Главная > Белорусская Кухня > Свинина аппетитная

СВИНИНА АППЕТИТНАЯ

  • 400 г свинины,
  • 4-5 зубков чеснока,
  • 1 яйцо,
  • 3-4 ст. ложки молотых сухарей,
  • 4 ст. ложки жира,
  • соль,
  • перец.

Свинину нарезать из расчета один кусок на порцию, отбить, посолить, поперчить, посыпать толченым чесноком, скрутить в виде колбасок (можно скрепить заостренной деревянной палочкой), обвалять в сухарях, смочить сырым яйцом и снова обвалять в сухарях. Обжарить в большом количестве жира и поставить на 10-15 минут в духовку.

Подать свинину аппетитную к столу.

 

СВІНІНА АПЕТЫТНАЯ

  • 400 г свініны,
  • 4-5 зубкоў часнаку,
  • 1 яйка,
  • 3- 4 ст. лыжкі молатых сухароў,
  • 4 ст. лыжкі тлушчу,
  • соль,
  • перац.

Свініну нарэзаць з разліку адзін кавалак на порцыю, адбіць, пасаліць, паперчыць, пасыпаць тоўчаным часнаком, скруціць у выглядзе каўбасак (можна змацаваць завостранай драўлянай палачкай), укачаць у сухары, змачыць сырым яйкам і зноў укачаць у сухары. Абсмажыць у вялікай колькасці тлушчу і паставіць на 10-15 хвілін у духоўку.