«РЯБЧИКИ»
- 12 клубней картофеля,
- 1 ч. ложка растительного масла,
- соль.
Клубни картофеля примерно одинакового размера очистить, выложить на противень, смазанный растительным маслом, поставить в духовку. Когда картофель приобретёт золотистую корку, «рябчики» готовы.
Сразу же подать «рябчики» на стол, посыпав солью.
«РАБЧЫКІ»
- 12 бульбін,
- 1 ч. лыжка алею,
- соль.
Бульбіны прыкладна аднолькавага памеру абабраць, выкласці на бляху, змазаную алеем, паставіць у духоўку. Калі бульба набудзе залацістую скарынку, «рабчыкі» гатовы. Адразу ж падаць «рабчыкi» на стол, пасыпаўшы соллю.